Federline: - Vi får folk til å føle seg normale

(16.01.2008, sist oppdatert 16.01.2008) Utskrift  Del på Facebook

Kevin Federline mener at problemene som han og ekskona Britney Spears sliter med ikke er unike.

- Folk setter det opp på en pidestall, mens det egentlig handler om akkurat det samme som når alle andre gjennomgår sitt. Det er ikke noe annerledes, sier Federline i et intervju i den kommende utgaven av magasinet Interview.

 

Forskjellen mener han ligger i den voldsomme oppmerksomheten som han og Britney får i media, med paparazzifotografer som følger hver minste ting de gjør.

 

- Jeg tror årsaken til at folk er så opptatt av det hele, er at de gjennom å se oss streve oss gjennom dette selv føler seg normale, sier Kevin Federline.

 

Han hevder også at dagens situasjon føles «normal» ut for dem. De er vant til at alt de gjør publiseres og at alle følger med, hevder han til bladet. På spørsmål om han føler seg som USAs mest berømte far, ler han og sier:

 

- Jeg vet ikke, Brad Pitt er ganske frempå også.

 

Kevin Federline fortsetter å ha full foreldrerett over de to sønnene med Britney Spears, Sean Preston (2) og Jayden James (1) etter mandagens rettsmøte, der han selv vitnet - mens Spears uteble. En ny høring er satt til tirsdag 19. februar.

(©NTB)

 


Les alt om Brad Pitt og Britney Spears!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.172 sec - 1 pageviews