Federline: - Jeg er en familiemann

(07.12.2006, sist oppdatert 07.12.2006) Utskrift  Del på Facebook

Mens Britney Spears springer truseløs rundt på byen nattetid, framstiller eksmannen Kevin Federline seg som den fødte familiemann.

Britney Spears har dumpet ham, og debutalbumet har floppet totalt, men Kevin Federline hevder i et nytt intervju at han har det veldig bra.  - Jeg har det bra. Helt topp. Du vet, jeg går videre, fortsetter med mitt og tar et steg av gangen.  Det er i et TV-intervju med underholdningskanalen E! at 28-åringen, som sterkt ønsker seg karriere som rapper, forteller dette. Spears (25) leverte inn skilsmissepapirene sist måned, etter to års ekteskap. Sammen har hun og Federline ett år gamle Sean Preston og Jayden James på tre måneder. Spears vil prøve å få full omsorgsrett for barna, men Federline har varslet at han vil prøve denne beslutningen i retten. Han sier i intervjuet at han er en ekte familiemann. - Det er jeg. Helt ærlig, jeg er en familiemann, framholder han.  Federline er også pappa til fire år gamle Kori og to år gamle Kaleb, som han har med skuespilleren Shar Jackson. Han sier at all medieoppmerksomheten han har fått, ofte med negativt fortegn, er til å le av: - Jeg ler av det, jeg kan ikke ta det alvorlig. Dette er folk som ikke vet hvem jeg er.  Debutalbumet hans «Playing With Fire» solgte i 6.500 kopier i første uke for salg. Men Federline fortviler ikke: - Jeg bruker tid, prøver å nå ut med dette. Jeg har fått mange muligheter og det ligger mange kort på bordet nå.  Og nyttårsforsettet? - Jeg prøver å bli klokere og sterkere.

(©NTB) 

Les alt om Britney Spears!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.169 sec - 1 pageviews