Farvel med gode miner

(12.01.2007, sist oppdatert 12.01.2007) Utskrift  Del på Facebook

Justin Timberlake og Cameron Diaz tok omsider bladet fra munnen og bekreftet ryktene om at det er slutt - med en offisiell uttalelse spekket med tungrodde og høytidelige formuleringer:

Det tidligere kjendisparet offentliggjorde torsdag en felles uttalelse, som lyder slik:

 

«Det har alltid vært vårt foretrukne valg ikke å kommentere status for vårt forhold, men nå, grunnet respekt for tiden vi har tilbrakt sammen, føler vi oss drevet til å gjøre så - i lys av nylige spekulasjoner og antallet ukorrekte historier som rapporteres i media. Vi har, faktisk, avsluttet vårt romantiske forhold og har gjort det i felles forståelse og som venner, med varig kjærlighet og respekt for hverandre.»

 

34 år gamle Diaz og den ni år yngre Timberlake begynte å gå ut sammen i 2003. Da hadde den godeste Justin blant annet vært sammen med Britney Spears, som han overfor magasinet Rolling Stone en gang påsto han «kanskje aldri kom til å komme over».

 

Han har også hevdet tidligere at hans største problem har vært å stole på jenter, siden så mange har sviktet ham og vært utro.

 

En av Hollywoods veteranreportere, Janet Charlton, mener det var Justin Timberlake som dumpet Cameron - og at han gjorde det i det hun skulle til å reise fra Los Angeles for å gjøre ferdig sin nyeste film.

 

Star Magazine skriver at Timberlake har begynt å treffe en gammel flamme, Veronica Finn, som han gikk ut med sent på 90-tallet, før han slo seg på Britney Spears i stedet.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


kristine
14.01.2007 17:14
justin is hot!

Legg inn en melding!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.175 sec - 1 pageviews