Farrell i ferd med å konvertere?

(29.09.2008, sist oppdatert 29.09.2008) Utskrift  Del på Facebook

Actionkjekkasen Colin Farrell sies å være i ferd med å konvertere til jødedommen.

Årsaken skal være at forholdet til kjæresten Emma Forrest er i ferd med å bli mer seriøst. På et selskap for det jødiske bladet Heeb i Hollywood ble han nemlig observert iført et gullkjede med davidsstjerne rundt halsen.

 

Farrell og Forrest har datet siden juni i år. Hun har skrevet tre romaner og medvirket til flere novellesamlinger, i tillegg til å skrive for en rekke aviser, blant annet The Observer - der hun i en kronikk om Britney Spears skrev åpent om hvordan hun selv slet psykisk for noen år siden, og til slutt fikk diagnosen bipolar lidelse.

 

Nå har hun begynt å gå oftere i synagogen igjen, og på Heeb-partyet kjørte Forrest et stand-upshow med burleskavslutning - der hun kastet kjolen til en jødisk liturgisk sang, melder The Jewish Journal. Opptredenen handlet om hennes jødiske utseende og selvforakt.

 

Selv mener Colin Farrell han har funnet sin sjelefrende, og har roet ned livsstilen betydelig siden de møttes.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.216 sec - 1 pageviews