Far Spears beholder kontrollen

(30.10.2008, sist oppdatert 30.10.2008) Utskrift  Del på Facebook

Britney Spears sin siste singel herjer på hitlistene, og ting har tatt seg opp for artisten. Men faren hennes skal fortsatt fungere som verge.

Britney Spears far skal fortsatt ha kontroll med popsangerens finansielle og økonomiske affærer, skriver BBC News.

 

James Spears ble av en domstol utnevnt som verge for sin 26 år gamle datter i februar i år, etter at sistnevnte måtte føres til psykiatrisk akuttmottak to ganger på nyåret.

 

Vergeordningen skulle vare til 31. desember, men Los Angeles-retten har nå sørget for at ordningen fortsetter. Spears er nylig vurdert på ny av psykiatriske eksperter, og de mener hun fortsatt er «mottakelig for uønsket innflytelse».

 

James Spears forblir verge fram til en ny høring skal avholdes 14. februar. Advokaten hans uttalte: - Han ønsker ikke å ta over hennes verdier. Men han vil skaffe henne medisinsk hjelp. Han er her for å hjelpe henne mens hun blir bedre.

 

I retten ble det også fastslått at unge Spears skal fortsette å holde seg unna sin venn og manager over en lengre periode, Sam Lufti.

(©NTB)

 


Les alt om Britney Spears!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.166 sec - 1 pageviews