Familien tar kontroll over Britney

(15.02.2008, sist oppdatert 15.02.2008) Utskrift  Del på Facebook

Familien til Britney Spears fester grepet sitt på den villfarne popstjernen. Nå er broren hennes også kommet inn i bildet og skal styre lommepengene hennes.

Torsdag avgjorde retten i Los Angeles at faren Jamie Spears skal få forlenget rollen som verge for Britney, slik han har vært siden 1. februar sammen med advokat Andrew Wallet.

 

Etter eget ønske forblir de to hennes verger fram til 10. mars, da det blir en ny høring, i påvente av at det skal foretas en psykiatrisk evaluering av Britney Spears.

 

Det gir Jamie Spears og advokat Wallet blant annet rett til å ansette livvakter som kontrollerer Britneys gjøremål, og begrense hvem hun kan få besøk av, så vel som skattespørsmål, ifølge People.

 

Nytt er det at Britneys bror Bryan Spears (30) kommer inn i bildet. Han er av retten oppnevnt til å forvalte formuen hennes, beregnet å være på rundt 100 millioner dollar, som nå er satt under forvaltning i forbindelse med vergemålet.

 

Ifølge rettspapirene skal det kunne brukes midler til å «betale for Britneys sikkerhet, og til å betale for hennes medisiner, mat, andre dag til dag-utgifter og for psykiatriske tjenester og andre helsetjenester».

(©NTB)

 

 


Les alt om Britney Spears!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.175 sec - 1 pageviews