Elizabeth Taylors stalltips

(16.03.2007, sist oppdatert 16.03.2007) Utskrift  Del på Facebook

Den en gang så feirede skuespilleren Elizabeth Taylor (75) var denne uka på amerikansk TV der hun blant annet ga noen ganske tøffe tips til unge stjerner.

I intervjuet, som ble sendt i Entertainment Tonight torsdag kveld, fikk både Lindsay Lohan og Britney Spears klar beskjed om at den som tror livet som kjendis er en dans på roser, må tro om igjen.

 

- Dere må slutte å sutre. Berømmelse koster deg ditt privatliv... Du har ikke noe rett til det. Hvis du vil være i fred, ikke dra ut og oppsøk oppmerksomhet. Et hjem er et godt sted og du kan få det til å bli det, sa hun.

 

Taylor mente at festjentene i Hollywood bare har seg selv å skylde når livet i rampelyset gjør at de tipper over og sender dem til klinikkene for avvenning av diverse rusmidler.

 

- Noen av de unge går ut og flørter med pressen. Om det er det du ønsker, så er det det du får. Det er millioner av måter å unngå det på.

 

Hun rådet de unge stjernene til å ta lærdom av henne og nøye seg med å være vertinne for kjendisselskap innenfor hjemmets fire vegger.

 

- Du kan ha din egen sirkel med venner og være sammen med dem. Du behøver ikke å gå ut og feste hver kveld der fotografene er, sa Liz.

(©NTB)

 




Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken







 
Req.time: 0.291 sec - 1 pageviews