Drew Barrymore gir råd til Britney og Amy

(20.02.2008, sist oppdatert 20.02.2008) Utskrift  Del på Facebook

Skuespiller Drew Barrymore, som selv har vært hardt prøvet i sine yngre dager, ber Britney Spears og Amy Winehouse om å ta seg sammen.

Barrymore, som ble stjerne i ung alder i filmen «E.T», ble lagt inn på avrusningsklinikk allerede som 13-åring. Til magasinet Vogue sier hun at den eneste måten å bli kvitt alkohol- og narkotikaproblemer er å gjøre det for sin egen del.

 

Drew begynte selv å drikke alkohol som niåring og røykte marihuana da hun var ti. Om sine uvaner sier hun: - Hvis du ikke tar deg sammen for sin egen del, kan ingen hjelpe. Det kommer fra en person som måtte prøve alt, og som fremdeles elsker å ha det gøy.

 

32-åringen sier hun aldri lot sine personlige problemer gå ut over jobben.

 

- Jeg tror på både å jobbe og feste hardt, men hard jobbing kommer alltid først. Det gjorde det også da jeg var ung og vill.

 

Tilsynelatende har Drew Barrymore nå lagt sine ville dager bak seg, til fordel for et roligere liv med kjæresten Justin Long. Hun har tidligere vært gift to ganger, med bartenderen Jeremy Thomas og komikeren Tom Green.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.337 sec - 1 pageviews