Diddy vil være paven

(24.10.2008, sist oppdatert 24.10.2008) Utskrift  Del på Facebook

Sean «Diddy» Combs vil kle seg ut som paven selv på Halloween - og har allerede kjøpt hatten og de pavelige rober.

Diddy avslører drømmen om å bli pave Diddy i et intervju med New York Magazine, der han sier han fant alt i en bruktbutikk for kostymer i Los Angeles. Ambisjonene er i orden for rapmogulen, som nylig hermet etter Frank Sinatra i en ny vodkareklame.

 

Diddy er ikke eneste kjendis som har planer om å kle seg ut. Musikerkollega Britney Spears elsker Halloween, og planlegger en stor fest for familie og kjente.

 

- Alle vil komme i kostymer. Selv tenker hun å være seg selv, men tilbake til sine dager med barbert hode, sier en kilde til bladet, som regner med at Spears vil bruke juksemetoden for å få tilbake fangelooken.

 

Også Heidi Klum tumler med utkledningsplaner, men uten å røpe hva hun vil iføre seg i år. I fjor kledde hun seg ut som svart pusekatt med hale og svart nesetipp, mens hun i 2006 kom til sin egen kjendisfest som et stort, rødt eple med slange - med ektemannen Seal utkledd som en blond Eva i paradis.

 

- Det er en overraskelse, så jeg kan ikke røpe det. Jeg har alltid et vanvittig kostyme, og prøver å toppe meg selv hvert år, sier Klum som allerede har laget sin første gresskarpai sammen med barna.

(©NTB)

 

 


Les alt om Britney Spears og Diddy og Heidi Klum!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.227 sec - 1 pageviews