Cox og Arquette rømmer Malibu

(05.02.2007, sist oppdatert 05.02.2007) Utskrift  Del på Facebook

Hollywood-paret Courteney Cox og David Arquette flytter fra brannherjede Malibu i California.

Cox og Arquette har lagt boligen sin ut for salg til den nette sum av 33,5 millioner dollar, skriver BreakingNews.ie.

 

Cox snakket nylig ut om frykten for å miste alt, slik naboen Suzanne Somers gjorde i januar. Og nå håper hun på et godt salg av eiendommen hun i sin tid kjøpte for 10,5 millioner dollar. Huset har blant annet fire soverom og en privat strand.

 

Britney Spears er også på vei bort fra Malibu. Hun annonserte huset hun delte med Kevin Federline for salg sist uke, til prisen av 13,5 millioner dollar.

 

I januar i år brant fire luksusboliger ned mens fem andre hus ble brannskadet i en voldsom brann ved den berømte Malibu-stranden i Los Angeles. Rundt 300 brannfolk jobbet med å slukke brannen.

 

- Først brant det svært heftig med veldig sterk varme. Så var det som om det eksploderte, uttalte TV-stjernen Victoria Principal, mest kjent for rollen som Pam Ewing i den amerikanske såpeserien «Dallas».

 

Sterk vind førte til at flammene spredte seg lynraskt. Det ble ikke meldt om omkomne eller skadde i storbrannen, og etter noen timer fikk brannfolkene kontroll over flammene.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.233 sec - 1 pageviews