Cowell: - Britney er uredd

(29.06.2012, sist oppdatert 29.06.2012) Utskrift  Del på Facebook

Meddommer Simon Cowell har ingen tro på at Britney Spears vil ta rollen som den søte og snille dommeren i amerikanske «X-Factor».

Britney Spears gleder seg til å mønstre på som dommer i «X-Factor» sammen med Demi Lovato, L.A. Reid og Simon Cowell. Ifølge kilder skal den amerikanske sangeren tidlig ha søkt råd hos Cowell om hvordan hun kan bli best mulig som dommer.

 

- Hun er oppmerksom på kommentarene der ute. Men hun bryr seg ikke. Hun tar det ikke alvorlig. Hun gleder seg til at publikum kan få se en ny side av henne og bevise at kritikerne tar feil av henne, sa en kilde til RadarOnline tidligere i år.

 

- Britney er uredd. Hun har ingen betenkeligheter med å si nei til en deltaker dersom hun føler den ikke kan lykkes, sier Simon Cowell til RadarOnline.

 

På spørsmål om Cowell fremdeles tror han er den strengeste dommeren i programmet, svarer han: - Jeg er ikke så sikker lenger.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.149 sec - 1 pageviews