Cowell ønsker seg Britney

(18.12.2008, sist oppdatert 18.12.2008) Utskrift  Del på Facebook

Den beryktede dommeren Simon Cowell fra den amerikanske utgaven av «Idol» kunne tenke seg å få hjelp av Britney Spears eller Paul McCartney.

Det er usikkert om Cowell vil få ønsket oppfylt med det første. For det spørs om det tidligere Beatles-medlemmet og popstjernenes egen fugl føniks, Britney altså har nok rom i kalenderen.

 

Men Cowell sikter høyt, og de to stjernene topper listen hans over hvem han kunne tenke seg som mentorer i den neste sesongen, skriver Reuters.

 

Den noe surmagede og kritiske idol-dommeren innrømmer også at han fikk noe å tenke på da det ble kjent at en tidligere deltaker i konkurransen begikk selvmord.

 

Ifølge Cowell måtte han tenke lenge og grundig over sine kommentarer til håpløse deltakere. Men i sine første kommentarer siden dødsfallet i november, mener han at Idol i utgangspunktet ikke er et «slemt» program, og at de som melder seg på vet godt at de vil bli kommentert og kritisert i det de melder seg på.

(©NTB)

 

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.169 sec - 1 pageviews