Courtney Love på kjendisavvenning

(27.05.2011, sist oppdatert 27.05.2011) Utskrift  Del på Facebook

For å holde seg nykter, holder Courtney Love seg unna andre kjendiser.

- Folk har en tendens til å tro at kjendiser er konstant høye. Og de har i grunnen rett. Nå som jeg prøver å holde meg nykter, gjør jeg mitt beste for å holde meg unna de folkene, selv om det ikke alltid er lett, fortalte Hole-vokalisten til The Fix, ifølge NME.

 

Love har vært på rehab en rekke ganger, men mener nå at rehab er for feiginger.

 

- Jeg har kommet til den konklusjonen at de fleste ikke trenger rehab. Hvis du ikke kan kutte dop på egen hånd, er du en feiging. Du må bare ville slutte, påsto hun.

 

Love ble dessuten inspirert av Britney Spears til å slutte med Adderall, et sentralstimulerende stoff som blant annet brukes på pasienter med ADHD.

 

- Adderall ble skrevet ut til meg av en respektert lege. Men etter at Britney friket ut for et par år siden, og det viste seg at hun tok en mye lavere dose enn meg, bestemte jeg meg for å slutte.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.168 sec - 1 pageviews