Courtney Love gjør en Britney

(01.06.2007, sist oppdatert 01.06.2007) Utskrift  Del på Facebook

Courtney Love har bestemt seg for å følge i Britney Spears fotspor - og gjøre comeback på scenen til House of Blues.

I kveld skal den hardtlevende enken etter Kurt Cobain ha konsert på House of Blues i Los Angeles, og det blir hennes første sceneopptreden på lenge, ifølge Perezhilton.com.

 

I likhet med Britney Spears første steg tilbake på scenen, som skjedde i House of Blues-klubbkjeden, ble også Courtney Loves konsert holdt hemmelig. Hun skal dukke opp rett etter venninnen og produsenten Linda Perry.

 

I motsetning til Spears, som ble avslørt som en dyktig mimeartist under en av disse konsertene, later Love til å være mest opptatt av å synge selv på ordentlig - og mindre opptatt av å danse. Hun viste heller ikke fram brystene, slik hun gjorde under flere konserter for noen år siden.

 

Men også Courtney Love har tatt av mange kilo, og ser flott og svartkledd ut i opptaket av prøvene som allerede ligger ute på YouTube.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.161 sec - 1 pageviews