Cohen snakker ut om Britney

(12.02.2007, sist oppdatert 12.02.2007) Utskrift  Del på Facebook

Britney Spears er i ferd med å bli en tragedie, mener hennes siste ekskjæreste, Isaac Cohen.

Isaac Cohen har delt seng med Britney Spears etter at hun kastet Kevin Federline på dør i november i fjor. Nå er det slutt også med Cohen, og mannen letter på sløret om den intense måneden han fikk med popikonet knappe uka etter bruddet. Han forteller i et stort intervju om et maraton bestående av alkohol, sex og dyp, dyp fortvilelse.

 

- Hun var i syvende himmel i sengen. Men når elskoven tok slutt, kollapset hun og var som en liten, redd jente, mener Cohen, som forteller at hun krøp sammen i fosterstilling, og uttalte ting som: «Hvorfor kan ikke alle la meg være i fred», og «hva har jeg gjort for å fortjene dette».

 

Britney Spears, som var gift med barndomsvennen Jason Alexander i bare 55 timer, holdt ut med Kevin Federline i to år. De har sønnene Sean Preston (1) og Jayden James (fire måneder) sammen.

 

- Da jeg møtte Britney var hun utbrent. Hun skjønte selv at all festingen var en flukt. Under den tøffe fasaden så jeg en sky, søt jente som var knust fordi ekteskapet hadde tatt slutt. Sønnene betyr alt for henne, og hun frykter at hun skal miste dem.

 

- Jeg så henne aldri sammen med noen, det virker ikke som om hun har mange venner. Det var meg hun klamret seg til, sier den frittalende Cohen - som nå utleverer Spears.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.164 sec - 1 pageviews