Bullock og Johansson klinte til

(07.06.2010, sist oppdatert 07.06.2010) Utskrift  Del på Facebook

Sist Sandra Bullock var på scenen, var det i forbindelse med Oscar. Så ble det stille i kjølvannet av utroskapsskandalen. I går inntok hun podiet igjen - til trampeklapp fra publikum.

Etter Oscarfestivitasen i februar kunne Bullock ta med seg Oscarstatuett for innsatsen i «The Blind Side». Så ble det stille fra Bullock, som nærmest gikk under jorden etter at en modell sto fram og påsto at hun hadde hatt en elleve måneder lang affære med Bullocks mann, Jesse James. Men selv om Bullock har vært så å si borte fra rampelyset, har sladrepressen gått varm om hennes nye liv og adopsjonen av lille Luis, som Bullock adopterte rett etter bruddet fra James.

 

Søndag var det duket for et gjensyn med den folkekjære skuespilleren. Hun stilte nemlig opp på MTV Movie Awards. Og muligens var det for å lede oppmerksomheten vekk fra andre ting; Bullock og Johansson klinte i alle fall til på scenen - ikke ulike Madonna og Britney Spears i sin tid.

 

Johansson, Betty White og Bradley Cooper hadde fått æren av å dele ut Generation Award, som altså i år gikk til Sandra Bullock. Hun fikk stående applaus da hun entret scenen for å ta imot trofeet.

 

Cooper sa følgende da han fikk selskap av Bullock på scenen: - Sandy, jeg vet jeg ikke er alene når jeg sier til deg at jeg håper du vet hvor høyt vi verdsetter deg. Det er bare et talent som ditt i hver generasjon. Du inspirerte meg med din evne til å skinne gjennom mørket.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.223 sec - 1 pageviews