Bryllupsrykter for Spears

(18.06.2009, sist oppdatert 18.06.2009) Utskrift  Del på Facebook

Popartisten Britney Spears skal være på god vei mot alteret igjen, melder amerikanske Star.

Sangeren og tobarnsmoren har vært gift to ganger før. Hun fikk imidlertid sitt ekteskap fra 2005 med Jason Alexander annullert etter bare 55 timer. Ekteskapet med Kevin Federline tok slutt i 2006, da paret hadde fått to sønner sammen, Jayden James (2) og Sean Preston (3).

 

Nå kan det bli ekteskapsinngåelse for tredje gang. Og den nye kjæresten hennes er hennes egen agent, Jason Trawick. Ryktene har svirret på internett en tid, og nylig bekreftet en kilde - angivelig nær popprinsessen - at hun har en romanse på gang med Trawick.

 

- De er absolutt i gang med å date. Faren hennes elsker ham. Han er det beste som har skjedd henne, sier kilden til People.com.

 

Og nå skal forholdet være så pass bra og alvorlig at de to har seriøse planer om å gifte seg, dersom vi skal tro sladrepressen. Trawick skal ha fridd da de ferierte sammen på Bahamas i mai.

 

- Han gikk ikke ned på kne, men Britney var fornøyd. Hun svarte ja, sier en kilde.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.401 sec - 1 pageviews