Brooke Shields støtter Britney

(05.03.2007, sist oppdatert 05.03.2007) Utskrift  Del på Facebook

Brooke Shields rykker nå ut til støtte for den hardt prøvede Britney Spears - og vil hjelpe henne med fødselsdepresjonen.

Legene ved rehabiliteringssenteret der Britney er, tror at fødselsdepresjon kan være den egentlige årsaken til hennes problemer - og at hun bruker alkohol for å døyve problemene.

 

Ifølge TMZ er Britney Spears observert på klinikken med et eksemplar av boken Brooke Shields skrev om sin egen fødselsdepresjon etter å ha fått sitt første barn i 2003. «Så begynte det å regne», som også er gitt ut på norsk, beskriver Shields‘ følelse av manglende morskjærlighet og hennes tanker om selvmord og tvangstanker om å skade sitt eget barn.

 

- Jeg håper boken hjelper henne. Hvis den ikke er til hjelp, og hun ønsker å snakke med noen, så er jeg klar, sier Brooke Shields til Access Hollywood.

 

Shields mener fødselsdepresjon definitivt kan være årsaken til Britneys problemer:

 

- Det er virkelig noe som bør tas i betraktning. Det er svært vanlig, og hun vil komme seg gjennom dette, sier Brooke Shields trøstende.

 

 

Britney Spears har sønnene Sean Preston (1) og Jaden James (5 måneder) med Kevin Federline.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.160 sec - 1 pageviews