Britneys rehab stevnet

(20.08.2007, sist oppdatert 20.08.2007) Utskrift  Del på Facebook

Håret begynner å vokse ut på Britney Spears hode. I helgen viste hun seg for første gang uten parykk etter at hun selv skallesnauet seg for seks måneder siden. Men samtidig fikk hun et nytt slag i ansiktet:

Eksmannen har stevnet rusavvenningsklinikken som vitne i saken mot henne, der Kevin Federline søker full foreldrerett over parets sønner Sean Preston (2) og Jayden James (11 måneder).

 

Allerede har Federline stevnet hennes assistent Alli Sims, eksvenninnen Shannon Funk og livvakten Daimon Shippen. Men siste nytt er at Promises Treatment Center, der Britney var innlagt til avrusning, også har havnet på vitnelisten, melder Femalefirst.

 

- Dette er en institusjon med taushetsplikt, og vi kan ikke kommentere dette, sier en talsperson for Promises.

 

Verre blir det, for sakspapirene i den bitre barnefordelingssaken kan også risikere å bli gjort tilgjengelige for pressen. I forrige uke sa en dommer ja til å høre argumentene for hvorfor de bør offentliggjøres, noe som er første seier for kjendisbladet People og fjernsynsstasjonen KNBC. Høringsdato er satt til 14. september.

 

Kevin Federline og hans advokater er ifølge Daily Mail i ferd med å samle opp en solid saksmappe som taler mot Britneys evne til å ha omsorgsrett. Han skal også være på sporet av en kvinnelig danser som ifølge avisen skal ha hatt en lesbisk opplevelse med Britney under «Onyx Hotel»-turneens stopp i København i 2004. Med på laget har K-Fed også Britneys egen mor Lynne Spears.

(©NTB)

 


Les alt om Britney Spears!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.176 sec - 1 pageviews