Britneys paparazzi-eks voldsanklaget

(25.02.2009, sist oppdatert 25.02.2009) Utskrift  Del på Facebook

Adnan Ghalib, paparazzifotografen som en kort tid var kjæreste med Britney Spears i hennes verste periode, er nå voldsanklaget.

Selv er han forsvunnet, ifølge AP. Påtalemyndighetene hevder at 36 år gamle Ghalib brukte bilen sin til å kjøre ned et bud som skulle varsle ham om besøksforbudet som Spears far hadde bedt om.

 

Budet måtte klynge seg til bilpanseret for ikke å komme i klem, og brakk håndleddet. Nå står Adnan Ghalib overfor en mulig tiltale om overfall med dødelig våpen, vold og for å ha stukket av etter en påkjørsel. Han dukket ikke opp i retten mandag, slik han var pålagt - og er etter sigende altså borte.

 

Jamie Spears gikk til retten mandag med ønske om besøksforbud for tre menn som tidligere har vært involvert i datteren Britneys liv: Manager og «bestevenn» Osama «Sam» Lutfi, som han kalte «et rovdyr», advokaten Jon Eardley og altså Adnan Ghalib.

 

De prøver ifølge pappa Spears fortsatt å vinne innpass hos henne, og angivelig å sabotere farens vergemål. Han ønsker at de skal holde seg unna de neste tre årene. Dommeren har gitt en midlertidig forlengelse, melder AP.

(©NTB)

 


Les alt om Britney Spears!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.177 sec - 1 pageviews