Britneys mor skriver bok

(31.10.2007, sist oppdatert 31.10.2007) Utskrift  Del på Facebook

Lynne Spears heter hun - moren til den mye omtalte popartisten Britney Spears. Nå skriver hun bok om hvordan det er å oppfostre en popstjerne.

Lynne Spears har angivelig kommet inn i varmen hos datteren igjen, etter at de to røk uklar i sommer. Men det spørs hva unge Spears synes om boka moren angivelig holder på med. Mange kjendiser har fått nok av opphavet etter utleverende biografier om dem; eksempelvis Jennifer Aniston, som har kuttet ut all kontakt med moren sin etter en biografi hun på ingen måte støttet.

 

Det er imidlertid ikke en biografi popsangerens mor sysler med, men snarere ei bok om hvordan det er å oppfostre en popstjerne. Lynne skal ha kontraktfestet bokprosjektet med forlaget Thomas Nelson Inc., og planlegger å få den utgitt 11. mai - som er morsdagen i USA - til neste år. Det melder Curt Harding, en talsmann for det kristne forlaget Thomas Nelson Inc., til nettstedet E! Online.

 

Foreløpig er det uklart om boka vil utlevere noe fra datterens nåværende privatliv, eller om den bare vil fokusere på morens kamp for å få henne fram i rampelyset. Boken skal få tittelen «Pop Culture Mom: A Real Story of Fame and Family in a Tabloid World».

 

Lynne Spears har i likhet med mødrene til Lindsay Lohan og Paris Hilton fått gjennomgå for sin iver etter berømte barn. Mange mener hun har fratatt popsangeren barndommen, og at det som har rammet Britney Spears nå er et forsinket tenåringsopprør.

(©NTB)

 

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.180 sec - 1 pageviews