Britneys jomfrudom «et PR-stunt»

(21.11.2007, sist oppdatert 21.11.2007) Utskrift  Del på Facebook

Den tidligere advokaten til Britney Spears hevder at hennes jomfruimage tidlig i karrieren var et rent PR-stunt - og langt fra sannheten.

Det er i en spesialutgave av Us Weekly at advokat Eric Ervin intervjues om Spears‘ fortid. Og han legger ikke fingrene imellom:

 

Den unge Britney skal ha hatt sin debut som 14-åring med barndomskjæresten. Og Ervin melder også at Spears og Justin Timberlake kom hverandre svært så nært allerede tidlig i forholdet - stikk i strid med det Britney hevdet:

 

At hun ville spare seg til hun giftet seg. Det var nemlig det unge Britney erklærte offentlig da hun begynte å klatre oppover mot stjernestatus. Dette førte til årevis med spekulasjon.

 

Samtidig har Britney Spears leid privatdetektiv for å avsløre eksmannen Kevin Federlines hemmeligheter, meldte TMZ tidligere denne uken. Men Federlines advokat Mark Vincent Kaplan sier til Us Weekly at han synes det er bortkastede penger, og at hans klient ikke er bekymret:

 

- Jeg tror ikke han bryr seg, og jeg tror heller ikke han behøver å endre på noe av det han gjør for å hanskes med dette.

 

Derimot er advokaten glad for å høre at Spears nå akter å leie privatsjåfør, etter at dommeren nekter henne å kjøre med barna i bilen.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.174 sec - 1 pageviews