Britneys familie anklager Dr. Phil

(10.01.2008, sist oppdatert 10.01.2008) Utskrift  Del på Facebook

Dramaet rundt Britney Spears (26) vil ingen ende ta.

Nå anklager hennes foreldre TV-psykologen Dr. Phil McGraw for å ha misbrukt deres tillit da han offentliggjorde at han hadde avlagt popstjernen et besøk på sykehus i forrige uke.

 

Samtidig meldes det at hennes siste kjæreste - en paparazzifotograf - forsøkte å selge halvnakne bilder av sangeren.

 

En talsmann for Spears-familien sa til NBCs TV-program «Today» at foreldrene hadde bedt McGraw besøke henne på sykehuset som en privat tjeneste.

 

McGraw sa sist lørdag at Spears har akutt behov for medisinsk og psykologisk hjelp. Han skrinla senere sin plan om å lage en spesialutgave av sitt TV-program om Spears og hennes problemer etter kritikk fra terapikolleger.

 

Det er ikke kjent hva slags behandling Spears fikk mens hun var innlagt, men hennes tante, Chanda McGovern, sa denne uka til Us Weekly at noen må holde vakt over henne så hun ikke tar livet av seg.

 

Us Weekly og andre kjendisnettsteder skriver at Spears de siste to ukene har vært sammen med Adnan Ghalib, en av de mange paparazzifotografene som følger henne dag og natt. Det meldes også at Ghalib har forsøkt å selge bilder av en delvis naken Spears til diverse tabloider.

 

Britney Spears får heller ikke lenger lov til å komme i nærheten av sin eksmann, Kevin Federline. Etter forrige ukes sammenbrudd har myndighetene gitt popstjernen besøksforbud. Nå kan det forlenges.

 

- Forbudet er utferdiget for å stabilisere situasjonen, sier Federlines advokat, Mark Vincent Kaplan ifølge svenske Aftonbladet.

 

Fram til i dag har Britney ikke fått lov til å komme nærmere Federline og parets to barn enn 30 meter.

(©NTB)

 

 


Les alt om Britney Spears!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.172 sec - 1 pageviews