Britneys egenskaper som mor under lupen

(30.06.2010, sist oppdatert 30.06.2010) Utskrift  Del på Facebook

Britney Spears (28) skal etter sigende være på vei til å bli utspurt av sosialarbeidere etter at det har oppstått rykter om at hun ikke behandler barna sine godt nok.

Spears, som har sønnene Sean Preston (4) og Jayden James (3) med sin eksmann Kevin Federline, blir beskyldt av sin tidligere livvakt Fernando Flores for å ha slått en av guttene med et belte og ved et tilfelle å ha gitt dem mat de er allergisk mot.

 

- Britney mener ikke å være en dårlig mor. Men Flores føler at det er så mange sider ved henne at hun ikke er til å stole på når det gjelder guttene, sier en kilde til den britiske tabloiden The Sun.

 

Kildene sier at ifølge Flores skjedde den første virkelig sjokkerende episoden da hun kom marsjerende inn i badebassenghuset på eiendommen sin og ba om å få beltet hans. Det fikk hun, men livvakten fulgte etter inn i hovedhuset og sier at han der var vitne til at hun slo en av guttene.

 

Spears på sin side benekter på det sterkeste at det skal ha foregått noen mishandling sent i mars eller tidlig i april.

 

Fernando Flores (29) sa nylig opp jobben hos popstjernen og påstår han sluttet blant annet fordi hun plaget ham ved stadig å gå rundt naken.

 

- Å arbeide for Britney er ikke lett. Hun er et mareritt å ha med å gjøre og følelsene hennes er helt ukontrollerbare. Hun løper naken rundt i huset og skriker til de ansatte, sier en venn av Flores.

(©NTB)

 


Les alt om Britney Spears!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.282 sec - 1 pageviews