Britneys barnepiker snakker ut

(23.02.2007, sist oppdatert 23.02.2007) Utskrift  Del på Facebook

Britney Spears likte ikke at sønnene ble glad i barnepikene - da sparket hun dem, og ansatte nye.

Hun pleide å holde barna sine i ti minutter, og så rekke dem tilbake til barnepiken med ordene: - Jeg er ferdig nå, du kan overta.

 

Nå snakker nemlig Britneys tidligere barnepiker ut, så vel som kandidater hun intervjuet med tanke på jobben med å passe Sean Preston og Jayden James. Ifølge Us var popstjernen mer opptatt av at de skulle være unge og hippe, og stilte få spørsmål om deres tidligere arbeidsgivere eller evne til å passe barn.

 

- Byrået som ringte meg understreket at Britney lette etter en barnepike som var ung og hipp fordi hun ønsket at barnepiken skulle omgås folk på hennes egen alder. Egentlig ønsket Britney seg en venn, sier den ene barnepiken til NBC.

 

Britney skal også ha ønsket seg barnepiker som var nokså «håndfaste», rapporteres det - men de skulle heller ikke være for dyktige.

 

- Hun liker ikke at Sean foretrekker barnepiken, så da sparker hun dem og finner en ny en i stedet, sier en tidligere ansatt.

 

Britney Spears er nå lagt inn til avvenning og rehabilitering for tredje gang, bekrefter hennes manager til AP. Det er et krav fra barnefar og eksmann Kevin Federline, som ellers vil gå til rettssak for å få tilkjent omsorgsretten.

(©NTB)

 


Les alt om Britney Spears!


Kommentarer fra brukere


TheKlicker
24.02.2007 18:51
Er det britney??? Va'kke hu skalla a??

PS
25.02.2007 16:12
Jo, men hun hadde hår før hun ble skallet  Wink ;-\) Det vil si at bildet er tatt før hun barberte det av.

TheKlicker
11.03.2007 21:39
Til PS... smart jens


16.10.2008 20:12
Er det noen som vet om noen steder der man finner tett i tett med fakta om hun eller? mer en her lxm?
har skole oppgave om ho xD

Legg inn en melding!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.174 sec - 1 pageviews