Britneys advokater har en plan

(24.01.2008, sist oppdatert 24.01.2008) Utskrift  Del på Facebook

Britney Spears har hittil nektet å gå gjennom de psykologiske testene som dommeren i barnefordelingssaken hennes har beordret henne til - men nå skal advokatene hennes ha en plan.

Dommer Scott Gordon har flere ganger beordret Spears til å gjennomføre slike tester, men hun har ikke fulgt oppfordringen.

 

Flere kilder har pekt på mulighetene av at den plagede popstjernen sliter med en form for bipolar lidelse. Nå melder TMZ at hennes skilsmisseadvokater har klekket ut en plan for å få henne til behandling. Nettstedets kilder sier at det er poliklinisk behandling, som vil gjøre det mulig for legene å «evaluere og behandle» hennes mulige tilstand.

 

Hun skal være «mottakelig» for ideen, skriver TMZ, men det er ikke gjort noen endelig avtale. Når det skjer, vil behandlingen starte øyeblikkelig.

 

Britney Spears møtte opp til nok en rettslig høring onsdag - selv om hun ikke orket å gå inn i selve rettssalen og vitne. Dette var enda et forsøk på å få tilbake besøksrett til de to sønnene hun har med eksmannen Kevin Federline, og advokatene hennes ba om at hun kunne få besøk av sønnene mens hun var til behandling. Men dommer Gordon lot seg ikke rikke - og sa nei.

(©NTB)

 


Les alt om Britney Spears!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.212 sec - 1 pageviews