Britneys «Pantygate»

(08.12.2006, sist oppdatert 08.12.2006) Utskrift  Del på Facebook

Amerikanerne er flinke til å finne kallenavn. Siste på den fronten er Britney Spears truseløse eventyr som passende nok kalles «Pantygate» etter Watergate-skandalen.

Så har da også den 25 år gamle popstjernen selv innsett at hun gikk over streken. På sitt nettsted www.britneyspears.com har hun følgende beskjed til fansen:  - Det er lenge siden jeg hart vært ute på byen med venner. Det er også to år siden jeg i det hele tatt har feiret fødselsdagen min (hun er født 2. desember 1981 i Kentwood, Louisiana. red. anm). Alt jeg foretar meg nå blir blåst opp mye mer enn jeg hadde ventet, og jeg overdrev nok min nyvunnede frihet litt for mye. Uansett, takk gud for det nye undertøyet fra Victoria‘s Secret! Jeg ser fram til et nytt år, ny musikk og en ny meg. Spears tok ut skilsmisse fra Kevin Federline 6. november etter to års ekteskap. Sammen har de guttene Sean Preston og Jaden James.

(©NTB) 

Les alt om Britney Spears!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.181 sec - 1 pageviews