Britney ville ha lær

(21.05.2007, sist oppdatert 21.05.2007) Utskrift  Del på Facebook

Siste nytt om Britney Spears er at hun nektet å ta ruteflyet hun hadde gått om bord i, fordi det ikke hadde seter av lær.

Den hardt prøvede Britney skulle fredag kveld fly fra Los Angeles til Miami. Men så viste det seg at flyet fra United Airlines ikke hadde seter av lær, og det fikk henne til å flippe helt ut.

 

- Jeg ønsker ikke å fly med dette flyet. Det har ikke lærseter, skal Britney ha erklært vel om bord på ruteflyet, ifølge en av de andre passasjerene. Deretter krevde hun at flykapteinen slapp henne av, bare noen minutter før flyet skulle ta av.

 

Kapteinen gav til slutt opp og slapp Britney Spears av flyet der det allerede stod på rullebanen - til stor irritasjon fra de andre passasjerene. Deretter bad kapteinen de gjenværende om unnskyldning, og forklarte at en passasjer ønsket å gå av og at han måtte respektere ønsket.

 

Representanter for Britney Spears besvarte ikke henvendelser fra New York Post. Spears reiste til Florida for å opptre på House of Blues i Orlando lørdag og i South Beach søndag.

(©NTB)

 

 


Les alt om Britney Spears!


Kommentarer fra brukere


Christian
21.05.2007 21:38
ærlig talt..

Anonymus
23.05.2007 19:08
Så teit!!!! Hun burde ta seg en pause!!!

Legg inn en melding!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.223 sec - 1 pageviews