Britney vil snakke med dommeren

(11.10.2007, sist oppdatert 11.10.2007) Utskrift  Del på Facebook

Klarer Britney Spears å stå opp tidlig torsdag morgen, rekker hun kanskje å spørre dommeren om hun kan få utvidet besøksretten til barna så de kan få overnatte.

Advokatene til Spears har ifølge TMZ anbefalt henne å møte opp til en høring halv ni om morgenen amerikansk tid for å be dommeren pent om å vurdere en slik ordning.

 

Slik ting ble bestemt i de opprivende rundene i rettssalen den siste tiden, får Sean Preston (2) og Jayden James (1) ikke overnatte hos mamma Britney: De kommer om morgenen og hentes på ettermiddagen hjem til pappa Kevin Federline, og samværet er dessuten overvåket.

 

Men nå har Britney Spears avlagt flere prøver som viser at hun har holdt seg unna narkotika og alkohol. Dette, samt annet bevismateriale, vil advokatene hennes bruke for å be dommeren om å revurdere situasjonen. Men advokatene tror også det vil gjøre et godt inntrykk om Britney Spears selv viser at hun bryr seg nok - og er til stede.

 

Tidligere har Spears blant annet forsovet seg til flere testtagninger, men nå skal hun ifølge nettstedet ha innsett alvoret og vil prøve å møte opp.

(©NTB)

 

 


Les alt om Britney Spears!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.296 sec - 1 pageviews