Britney tror sønnene vil følge i hennes fotspor

(20.09.2011, sist oppdatert 20.09.2011) Utskrift  Del på Facebook

De to små sønnene til Britney Spears «elsker» ifølge den stolte mor å være med henne ut på turné. Derfor er hun overbevist om at de vil havne i underholdningsbransjen når de vokser til.

Spears scenedebuterte selv som femåring, ble deretter Disney-barnestjerne da hun var 11 år, og har siden levd i rampelyset. Far til Jayden James (5) og Sean Preston (6), Kevin Federline, jobbet som bakgrunnsdanser i showet hennes.

 

Og allerede elsker de to småguttene å vise frem det de har lært av morens dansere på «Femme Fatale»-turneen, som snart tar turen til Europa - med start i Russland 22. september.

 

- Når jeg er på tur er de med meg og elsker det. Jeg syntes alltid det var spennende selv da jeg var yngre. De er fulle av beundring, og kommer hjem og prøver å kopiere dansernes bevegelser, prøver å spinne rundt på hodet og alle disse tingene, fortalte Spears da hun var gjest på den engelske TV-kanalen ITV1.

 

Om sitt eget privatliv sa hun:

 

- Jeg er på et veldig bra sted i livet nå. Jeg har det travelt, jeg gjør det jeg elsker, familien min er fantastisk, hele meg klaffer med livet nå.

(©NTB)

 


Les alt om Britney Spears!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.172 sec - 1 pageviews