Britney tilstår alt

(17.04.2007, sist oppdatert 17.04.2007) Utskrift  Del på Facebook

Britney Spears er så lei av alt det tabloidene og den kulørte presse skriver om henne, at hun nå prøver seg med litt sarkasme - og tilstår alt.

«USA - tro alt dere leser. Jeg er gravid, fordrukken og har funnet Jesus». Det er beskjeden en svært sarkastisk og overspillende Britney Spears sendte ut fredag via nettstedet X17. I klippet drar hun en klassisk dum blondine-aksent, og slår tilbake mot alle ryktene og pressens innblanding i hennes liv.

 

- Jeg er bare helt, helt sjokkert over hvor søt vår verden er, liksom. For eksempel tok jeg en titt i et av disse bladene her en dag, og de skrev at jeg var gravid igjen. Og det er jo bare sååå sant, tøyser Spears mot kamera.

 

Spears har selv hevdet at det ikke var et rusproblem som førte henne til rehabilitering nylig, men en fødselsdepresjon. I intervjuet med X17 sier hun videre:

 

- Jeg så i USA Today - og man skal jo ALLTID tro på alt man leser - at jeg drikker hele tiden. Og det er bare sååå sant, det også!

 

Hun sender også et stikk til sin egen stab, når hun sier: - Mitt management visste nøyaktig hva de gjorde da de sendte meg til avvenning. Det var bare helt riktig!, fortsetter Spears med eksaltert stemme - og vender to tomler opp.

 

I klippet på nettstedet X17 under lenken Hot Topix snakker hun også om at hun har funnet Jesus.

(©NTB)

 


Les alt om Britney Spears!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.252 sec - 1 pageviews