Britney stiller opp for sladrepressen

(13.08.2008, sist oppdatert 13.08.2008) Utskrift  Del på Facebook

Britney Spears stiller opp for sladrepressen, og tar med seg begge sønnene på forsiden av bladet OK! og «forteller alt».

Dette skal være Spears første intervju på to år.

 

På forsiden av bladet, som utkommer torsdag, poserer hun og sønnene Sean Preston og Jayden James i matchende hvite klær. I tillegg er de to småguttene utstyrt med hver sin Fedora-hatt.

 

- Jeg skulle helst ønsket at de fikk en mer normal barndom, sier Britney i intervjuet med OK!, og håper de ikke følger i hennes fotspor. Hun ytrer også at hun ville «elske dem betingelsesløst» dersom de velger en annen vei enn henne.

 

Hun later til å være i ferd med å komme seg på beina igjen, og sier hun skriver hver dag ved pianoet. Neste album regner hun med vil komme om seks til ni måneder. Britney har også spilt inn to videosnutter for MTV Video Music Awards sammen med den britiske komikeren Russell Brand, og er mye å se ute i offentlighet for tiden.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.188 sec - 1 pageviews