Britney spiller inn topphemmelig video

(20.07.2007, sist oppdatert 20.07.2007) Utskrift  Del på Facebook

Britney Spears tar comebacket sitt på alvor, og er i ferd med å spille inn en musikkvideo i all hemmelighet.

Det blir i så fall den første musikkvideoen hun spiller inn på to år. Ifølge Femalefirst har Britney fått alle sine medhjelpere, venner og bakgrunnsdansere til å sverge på at de skal holde tett om prosjektet.

 

Men ting lekker ut, som det at videoen sies å være til den nye låten «Get Back» - og at Britney vil kle seg i helsort. Popstjernen kledde seg også i sort kjole og sort hatt med slør da hun tok promobilder i Malibu i California denne uken.

 

Britney Spears har trent hardt de siste månedene, og sies å være tilbake i gammel form. I mai måned gjorde hun et noe merkelig comeback da hun turnerte til forskjellige House of Blues-konsertsteder i USA med et 15 minutter langt show der det viste seg at hun bare mimet.

(©NTB)

 


Les alt om Britney Spears!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.184 sec - 1 pageviews