Britney sliter med ekstra feriekilo

(06.07.2009, sist oppdatert 06.07.2009) Utskrift  Del på Facebook

Britney Spears tok to ukers ferie fra sin verdensturné for å hygge seg med sønnene sine hjemme i Los Angeles - og vendte tilbake på scenen i Europa igjen med litt ekstra ferievekt.

De avslørende kostymene som popprinsessen bruker på scenen under sin «Circus»-turné gir ikke mye rom for ettervirkninger av feriekos, skriver Daily Mail, som konstaterer at Spears lot til å ha gått opp i vekt igjen da hun sto på scenen i Paris i går.

 

Men avisen tippet på at Britney Spears raskt vil miste de ekstra grammene, siden sceneshowet hennes er rene trimhardkjøret. Helgens opptreden i Paris var også den første der hun viste seg fram som nyfarget brunette, meldes det.

 

Den europeiske delen av turneen vil vare fram til 26. juli, deretter vender Britney Spears tilbake for å spille i Nord-Amerika.

(©NTB)

 


Les alt om Britney Spears!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.020 sec - 1 pageviews