Britney slaktes av kollegaer

(11.09.2007, sist oppdatert 11.09.2007) Utskrift  Del på Facebook

Det er ikke bare musikkpressen som mener Britney Spears opptreden under MTV Video Music Awards i Las Vegas søndag var en katastrofe.

Hennes lenge imøtesette comeback har skapt bølger. Popsangeren stilte opp i en liten svart og sølvglitrende bikini. Men antrekket maktet ikke å ta oppmerksomheten bort fra en meget uinspirert, forvirret og usikker opptreden, mener anmeldere verden over.

 

Og nå kommer flere av hennes musikkolleger fram og sier sin mening om bidraget hennes under årets MTV Video Music Awards. Sangeren, som gjorde sin første store offentlige opptreden på fire år, får strykkarakter av både Akon og Common for fremføringen av låten «Gimme More».

 

Etter showet uttalte Akon: - Det var ikke bra. Hun burde fokusert mer. Hun så veldig nervøs ut - som om hun hadde et stort press på seg.

 

Common tilføyde ifølge nettstedet Female First: - Det så rett og slett ut som om hun ikke ville være der. Det var ikke noe gnist, det så helt dødt ut.

 

Ifølge svenske Aftonbladet brøt Spears sammen i tårer etter sine minutter i rampelyset. Det skal ikke minst ha vært komikeren Sarah Silvermans kommentarer som fikk det til å renne over.

 

- Var ikke det utrolig? Britney Spears er 25 år gammel og har allerede oppnådd alt hun kommer til å oppnå i løpet av livet, sa Silverman spydig.

 

Også store amerikanske aviser har gitt «comebacket» oppmerksomhet. Entertainment Weekly mener hun så ut som en zombie. «Usammenhengende, uinspirert og trist» mener Washington Post - mens Fox News kvitterer med «Fet, oppblåst og fraværende».

 

Spears skal ha gitt hårstylisten sparken minutter før hun entret scenen.

(©NTB)

 


Les alt om Britney Spears!


Kommentarer fra brukere


Morten E.
11.09.2007 20:11
Hah!! Så klipp ifra den opptrednen på www.spikedhumor.com og er helt enig i d som står her! Hun var jo seff deili i en litn trang bikini. mn likevell fokuserte jeg mer på sangen! Hvorfor? Hørt Lene Alexandra sin versjon av "survivor"? Ikke like dårlig som den. mn nær syns jeg. Du så tydelig at d var en lip-synch og hun så veldig redd ut. Selve sangen er produsert av samme folk som Timbaland hadde på sin nyeste album. Men en kjedelig og "repetetive" sang. Opptreden var udugelig! Britney, som er en av verdens største pop-sangere(EX popsanger hvis du vil) burde kunne levere 3x mer enn hva hun gjorde!

Legg inn en melding!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.228 sec - 1 pageviews