Britney skapte rolle for Paltrow

(17.12.2010, sist oppdatert 17.12.2010) Utskrift  Del på Facebook

London (NTB): I den kommende filmen «Country Strong» spiller skuespilleren Gwyneth Paltrow en avdanket countrysanger som kjemper for å bygge opp sin karriere og rykte igjen.

Nå avslører regissøren og manusforfatteren Shana Feste at inspirasjonen bak rollen er ingen ringere enn Britney Spears, skriver MTV News.

 

- Det var slik ideen til filmen oppsto. Jeg fulgte med på det mediene rapporterte om Britney Spears, sier hun til Los Angeles Times.

 

For noen år siden kunne en hel verden følge med da Britney Spears brøt sammen offentlig. Det toppet seg for henne med samlivsbrudd og omsorgstvist, og til slutt barberte en dypt frustrert Spears av seg alt håret, angrep eksmannens bil med en paraply - og ble fotografert mens hun satt utenfor huset sitt og gråt.

 

I ettertid har hun fått psykiatrisk hjelp og faren hennes har trådt inn som verge.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.157 sec - 1 pageviews