Britney skal sages i to

(26.02.2009, sist oppdatert 26.02.2009) Utskrift  Del på Facebook

Britney Spears skal sages i to på sin kommende Circus-turne.

- Hun satte raskt i gang med å komme seg inn i boksene og de magiske innretningene for å lære seg det, og hun er så spent på denne turneen og alle elementene som inngår i den, sier illusjonisten og komikeren Ed Alonzo ifølge E! News.

 

Alonzo, som er den ledende illusjonisten i MyNetwork TVs serie «Masters of Illusion», skal gjøre et nummer med Spears under hver konsert.

 

- Vi skal fremføre klassiske magiske triks, men litt høyteknologisk. Det blir litt saging, transponering, et forsvinningsnummer og en gjenoppstandelse, sier han.

 

Spears skal være Alonzos assistent under innslagene, men det hindrer henne ikke fra å ta del i moroa.

 

- Hvis jeg gjør et triks, så holder hun ikke bare gjenstandene, hun går inn i de store boksene eller jeg kutter henne i biter. Jeg har gjort det veldig lett for henne, men det er noen kompliserte saker som hun gjør som du skulle tro det måtte et slangemenneske til for å få til, eller en trenet tryllekunstners assistent. Men fordi hun er en danser, så gir det mening at hun står for magien, og det fungerer og hun er svært, svært god til det, sier Alonzo.

(©NTB)

 


Les alt om Britney Spears!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.167 sec - 1 pageviews