Britney sjokkerte i sexbutikk

(29.11.2007, sist oppdatert 29.11.2007) Utskrift  Del på Facebook

Britney Spears fortsetter ufortrødent å vekke oppsikt, nå sist i en sexbutikk på Sunset Boulevard i West Hollywood i Los Angeles.

De ansatte i butikken Hustler hevder at Spears ankom lokalet 18. november og ba om å få prøve en rekke frekke antrekk. Da hun ble fortalt at de ikke tillot at kundene prøvde undertøy, ble Britney rasende.

 

- Hun var virkelig oppbrakt... Hun så ut som om hun hadde mistet kontrollen. Blikket hennes var helt dødt, sier en kilde til det amerikanske magasinet Us Weekly.

 

Spears skal ha revet av seg sin egen truse midt i butikken og prøvd et par «boyshorts» med teksten «Barely Legal» skrevet bak, mens en nokså fortørnet betjening så på.

 

- Det var som å ha med et barn å gjøre, sier en av dem som var vitne til opptrinnet.

 

Spears betalte deretter for underbuksene med et kredittkort, og i det hun stormet ut, feide hun en parykk av en utstillingsdukke.

(©NTB)

 


Les alt om Britney Spears!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.215 sec - 1 pageviews