Britney sjåførløs

(28.11.2007, sist oppdatert 28.11.2007) Utskrift  Del på Facebook

Etter mange uhell, overkjørte fotografføtter og til slutt et forbud mot å kjøre med sine egne barn som passasjerer, hyret Britney Spears nylig en sjåfør. Men etter kort tid har sjåføren sagt opp.

Sjåføren, som ble hyret inn for å frakte Spears, sønnene Jayden James og Sean Preston samt den rettsutnevnte oppasseren, har sagt takk for seg fordi oppdraget var «en belastning».

 

En kilde nær Spears sier til TMZ at både sjåføren og oppasseren begge opplevde nestenulykker med paparazzifotografer og andre kjøretøy mens de kjørte Britney Spears rundt. Det yrer nemlig av fotografer rundt den hardt prøvede artisten, som knapt kan stoppe på bensinstasjonen uten å bli omringet.

 

Nå må Britney Spears finne seg en ny sjåfør, siden hun og eksmannen Kevin Federline skal veksle på å ha barna i tiden fremover mot jul.

(©NTB)

 


Les alt om Britney Spears!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.176 sec - 1 pageviews