Britney søkte tilflukt på herredo

(30.05.2007, sist oppdatert 30.05.2007) Utskrift  Del på Facebook

«Toxic» sang Britney Spears, men sist helg var det hun som hadde fått i seg noe hun ikke tålte - og måtte bæres ut av herretoalettet av sikkerhetsvaktene.

Hun var på en eksklusiv hotellbar i Los Angeles da hun brått, etter bare en times drikking med fem venner, forsvant ut på toalettet. Ikke lenge etter fikk sikkerhetsvaktene ved Mondrian-hotellet en oppringning der hun bad om hjelp.

 

Britney hadde søkt tilflukt på herretoalettet, der hun kastet opp. Ifølge The Sun hadde Britney et rom på hotellet, men følte seg for dårlig til å bli der. Derfor tigget hun sine egne livvakter om å bli brakt hjem. Hun ble overhørt å si til hotellbetjeningen: «Jeg beklager, jeg beklager, ting går ikke så bra for meg for tiden».

 

- Hun må ha kastet opp minst fire eller fem ganger. Hun så ikke ut som om hun var helt med, men jeg vet ikke om hun hadde drukket eller ikke, sier vitner, og forteller at tobarnsmoren måtte hjelpes ut av hotellet fordi hun ikke kunne stå uten hjelp. Kilden sier videre:

 

- Det var virkelig trist. Alle tror hun er på rett vei etter comebackshowene, men det er tydeligvis ikke tilfelle. Jeg tror hun trenger dyktig hjelp.

 

I går la Britney Spears ut et brev på hjemmesiden der hun prøvde å forklare sin oppførsel de siste månedene, og mener det skyldes AD/HD og ikke alkohol eller depresjon. Der skriver hun også: - Jeg vil bare det samme i livet mitt som dere... og det er å være lykkelig.

(©NTB)

 


Les alt om Britney Spears!


Kommentarer fra brukere


shabba
30.05.2007 20:53
Seriøst, herre hen e den størst linslusa/kjerringa som finnes!!!!! det får da vårra på makan t oppførsel, åsså skyld på ADHD e det værste æ hi hørd. Fy faan. (kult å vårra første som lægg igjen comment å da Razz :-P)


31.05.2007 10:52
HOLD KJÆFT,, dritt kjærring! ^^ < 3
Tenk deg selv a.
Hele verden skal få vite problemene dine, å sånn. Er det rart hun blir sånn da?!
Å hu har bare fått dritt snakk etter at hu fikk de bebine.
Åsså skal vi gi henne enda mer dritt snakk? OMG!!

Legg inn en melding!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.171 sec - 1 pageviews