Britney prøver seg på golf

(21.05.2012, sist oppdatert 21.05.2012) Utskrift  Del på Facebook

Nybakt «X Factor»-dommer Britney Spears prøver seg som golfspiller, etter forslag fra forloveden Jason Trawick.

Han foreslo at hun begynte med golf for å lære å slappe av. I stedet er det de andre golfspillerne som må være på alerten på banen: Britney skal angivelig være dårlig til å sikte.

 

- Hun har truffet noen andre golfspillere og klart å slå ballene opp i andres golfbiler. Men hun er sporty og ler av seg selv, sier en kilde til avisen The Sun.

 

Britney Spears er ikke eneste kjendisen som er golffantast. Også ekskjæresten Justin Timberlake har uttrykt sin begeistring, og dratt det så langt at han har sagt han heller vil være en såkalt scratchspiller - altså en med null i handikap, enn popstjerne. Men det er det langt igjen til, ifølge ham selv.

 

- Jeg spiller ganske elendig. Det er den samme gamle greia; når jeg har mye jobb, lider sporten. Men du jobber så du kan få spilt.

(©NTB)

 

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.151 sec - 1 pageviews