Britney pålegges terapi

(19.09.2007, sist oppdatert 19.09.2007) Utskrift  Del på Facebook

Ikke bare beordret dommeren i barnefordelingssaken mellom Britney Spears og Kevin Federline at Britney skal testes for alkohol- og narkotikabruk to ganger i uken: Hun må også gå i ukentlig terapi.

Dommer Scott Gordon mener at Britney trenger å se en terapeut minst en gang i uken.

 

Dessuten pålegges hun og Kevin Federline å hyre inn en foreldretrener som skal evaluere dem og rapportere tilbake til retten, samt å melde seg på et opplæringskurs for skilte foreldre innen fem dager.

 

Ifølge rettspapirene skal Britney og Kevin også «hindres fra å komme med nedsettende bemerkninger om motparten, motpartens familie eller andre av betydning».

 

Det er en ifølge kommentatorene en kraftig smell Britney Spears nå får i kjølvannet av en lang rekke selvpåførte skandaler. Alkohol- og narkotestingen skal foregå to ganger i uken på tilfeldig valgte tidspunkter, ifølge dommeren som sier at Britney er en «vanemessig, hyppig og vedvarende» bruker.

 

Derimot gikk dommeren ikke inn og gjorde noen endringer i forhold til den eksisterende barnefordelingen, som gir Britney og Kevin likedelt omsorg - der han ifølge avisene skal ha ønsket seg en 70-30 deling i sin favør.

(©NTB)

 

 


Les alt om Britney Spears!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.174 sec - 1 pageviews