Britney på rehabilitering

(04.01.2007, sist oppdatert 04.01.2007) Utskrift  Del på Facebook

Det har gått vilt for seg for Britney Spears etter at hun skilte seg fra Kevin Federline. Nå merker den unge tobarnsmammaen kjøret.

Når man har to bleieunger hjemme, og den ene bare er tre måneder, undrer mange hvordan man kan ha krefter til å feste kveld og natt - uka rundt.

 

Britney Spears har frekventert en rekke klubber og nattklubber i både Los Angeles og Las Vegas etter at hun ble singel. Men mye tyder på at det har blitt litt vel mye champagne for sangfuglen - som kollapset på selveste nyttårsaften. Etter å ha blandet sprit og champagne i store mengder falt hun om - og måtte bæres ut av klubben i Las Vegas.

 

Dagen etter sjekket hun ifølge den svenske avisa Expressen inn på en rehabiliteringsklinikk, og nå risikerer hun å miste platekontrakten sin.

 

Det er MSNBC som avslører at Spears har skrevet seg inn på hvile- og spaanlegget Sanctuary i Arizona, et sted som tar seg av skakkjørte kjendiser som trenger hvile, og samtidig garanterer dem full diskresjon.

 

Ifølge sladrespaltisten og forfatteren Cindy Adams i New York Post, er Britney Spears karriere i fare etter den siste tidens festing.

 

- Full og truseløs: Det er ikke slik vi ønsker å se en tobarnsmamma, skriver hun. Adams mener også at det kommende albumet er i fare da plateselskapet til Spears nå vurderer å bryte samarbeidet med popstjernen.

(©NTB)

 


Les alt om Britney Spears!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.178 sec - 1 pageviews