Britney på flyttefot

(14.01.2009, sist oppdatert 14.01.2009) Utskrift  Del på Facebook

- Jeg tok ungene med til vårt nye hjem, og de elsket det! Jeg kan ikke vente til vi flytter inn.

Det skriver Britney Spears på hjemmesiden sin. For den fallerte popprinsessen, som har klart å komme seg på beina igjen, akter nå å gjøre alvor av planene om å flytte vekk fra Hollywood for å unnslippe paparazziene.

 

Allerede i fjor sommer sa Britneys far Jamie Spears, som også er datterens verge, til retten at han ønsket å selge huset hennes i Studio City. Hun sa selv til retten at hun ønsket å flytte til «et mindre tettbygd, stillere og mindre trafikkert nabolag». I september ble huset lagt ut for salg, ifølge bladet People.

 

Nå later det til at Britney kan ha funnet seg et nytt sted å bo. Ifølge bladet People er ingenting offisielt bekreftet, men nettsteder som TMZ skriver at Britneys nye tilholdssted angivelig skal være Calabasas-området i California - i et nabolag som er inngjerdet.

 

Men det som er klart, er at Britney Spears har funnet seg et nytt tilfluktssted.

(©NTB)

 

 


Les alt om Britney Spears!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.176 sec - 1 pageviews