Britney på Madonna-turne?

(07.07.2008, sist oppdatert 07.07.2008) Utskrift  Del på Facebook

Blir det Madonna som skal hjelpe Britney Spears med å plukke opp bitene fra den sønderkjørte karrieren?

Det er et møte mellom Madonna og den noe falmede stjernen som skal ha satt fyr under gryta på ryktekokeriet. Søndag møttes de to i New York for å spille inn en video som skal spilles av på storskjerm på Madonnas kommende «Sticky and Sweet tour», som starter 23. august.

 

Det er i forbindelse med dette at ryktene har begynt å svirre om at Madonna skal ha spurt Britney om hun ikke kunne tenke seg å komme på scenen under noen av konsertene, skriver nettstedet Female First, som siterer papirutgaven til den britiske avisen The Sun.

 

- De lager en video som skal fungere som bakgrunn for Madonnas show. De har også snakket om at Britney skal komme og opptre på scenen med Madonna på noen av showene. Håpet er at Madonna kan hjelpe Britney tilbake til sitt gamle jeg, sier en anonym kilde til avisen.

(©NTB)

 


Les alt om Britney Spears og Madonna!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.154 sec - 1 pageviews