Britney og Demi bekrefter ryktene

(15.05.2012, sist oppdatert 15.05.2012) Utskrift  Del på Facebook

Nå er det omsider offisielt bekreftet: Både Britney Spears og Demi Lovato er med som dommere i «The X Factor».

Dermed får showet to tidligere barnestjerner som har kjempet seg gjennom store personlige problemer som voksne: Spears slet tungt fra 2007 men later til å ha kommet seg på beina igjen, mens Lovato blant annet droppet ut av turneen sammen med Jonas Brothers i 2010 for å legge seg inn på rehab.

 

- Se opp, Simon og L.A.! Jeg er svært glad for å bli med i dommerpanelet på «The X Factor». Jeg er en stor fan av showet, og nå får jeg være med på moroa», sier Spears (30) i en presseuttalelse.

 

Og begeistringen er like stor hos Lovato (19), som skriver:

 

- Jeg er så spent på å bli med i denne legendariske dommergjengen. Å få muligheten til å tilbringe hver uke med Simon, L.A. og Britney og se på det beste som Amerika kan by på, er en drøm som går i oppfyllelse.

 

Det var TV-selskapet Fox som endelig bekreftet ryktene offisielt tirsdag denne uken. Tidligere på dagen hadde Britney Spears lagt ut et bilde på Twitter av seg selv og dommerkollegene L.A. Reid, Simon Cowell og Demi Lovato.

 

«The X Factor» prøvde seg i USA for første gang i fjor. Premiere på årets sesong er ennå ikke klar.

(©NTB)

 

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.189 sec - 1 pageviews