Britney mister retten til å se sønnene

(19.10.2007, sist oppdatert 19.10.2007) Utskrift  Del på Facebook

Britney Spears klarte ikke å oppgi kontaktinformasjon tilstrekkelig til at hun kunne nås for uanmeldte rustester. Dermed fratok retten henne all kontakt med de to små sønnene.

Dommer Scott Gordon har beordret at all kontakt mellom Spears og sønnene Sean Preston (2) og Jayden James (1) skal opphøre - helt til hun klarer å følge opp rettens pålegg.

 

Dette er nok et hardt slag for Britney Spears, som strever med det slette omdømmet hun har fått som mor. Nå regner man med at denne siste utviklingen i saken vil føre til at Britneys sjanser til å vinne tilbake omsorgsretten til sønnene, slik hun vil forsøke når partene møtes på ny om en uke, har kommet alvorlig i faresonen.

 

Onsdag var det et hastemøte bak lukkede dører i Los Angeles Superior Court, et møte som en av Kevin Federlines advokater skal ha bedt om. Det var etter dette møtet at dommeren bestemte seg for å nekte Britney Spears all kontakt med sønnene. Det er særlig at Britney ikke vil ut med viktig kontaktinformasjon, som skal ha gjort utslaget.

 

Hittil har Britney Spears fått se sønnene annenhver dag under overvåking, etter at hun ifølge avisen Daily Mail skal ha mistet omsorgsretten til dem blant annet som følge av at hun ikke ville underlegge seg rustester.

(©NTB)

 


Les alt om Britney Spears!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.185 sec - 1 pageviews