Britney mest usunn, Oprah best

(30.03.2007, sist oppdatert 30.03.2007) Utskrift  Del på Facebook

Britney Spears er blitt stemt frem som den kjendisen som virkelig trenger å endre livet sitt til en sunnere og mer balansert livsstil, mens Oprah Winfrey seiret som forbildet for en sunn livsstil.

Det er livsstilsmerket Lime som har foretatt kåringen, og ifølge TMZ fikk stakkars plagede Britney hele 81 prosent av stemmene i kåringen av kjendisen med mest usunn livsstil.

 

På andreplass fulgte partypiken Lindsay Lohan med 14 prosent, mens det i den andre enden av skalaen var talkshowdronning Oprah Winfrey som seiret.

 

Oprah fikk 47 prosent av stemmene fra folk som synes hun lever et forbilledlig liv. Tidligere slet hun med vekten, og bedrev jojoslanking. Nå har styrtrike Oprah en hel hær av personlige trenere, ernæringseksperter, chefer og stylister, så mer skal det ikke til.

(©NTB)

 

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.168 sec - 1 pageviews