Britney med ny stylist

(25.06.2007, sist oppdatert 25.06.2007) Utskrift  Del på Facebook

Britney Spears er angivelig lei av å bli omtalt som sjuskete. Nå har hun hyret ny stylist - og ønsker å se ut som Katie Holmes.

Britney Spears får ofte gjennomgå av pressen for sin klesstil, som omtales som alt annet enn sofistikert.

 

Den comebacksugne popstjernen skal nå ha fått nok av kritikken, og ønsker å skifte stil. Hennes forbilde på motefronten, skal være den Viktoria Beckham-inspirerte Katie Holmes. Ifølge New Weekly er hun imponert over Holmes og hennes stilsikre garderobe.

 

- Britney vil gå fra «trashy» til «classy», og hun betaler en formue for å få det til, sier en kilde nær sangeren.

 

Nylig var Spears og kusinen Alli Sims, som sies å være Spears nye stylist, på en omfattende handletur i Los Angeles. I butikken Neiman Marcus fikk hun eksperthjelp, og ble kledd opp i et VIP-rom. Her skal hun ha fortalt personalet at hun lette etter slike klær som Katie Holmes bruker. Det hele endte med at popstjernen forlot butikken med klær for nærmere 240.000 kroner.

(©NTB)

 


Les alt om Britney Spears!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.180 sec - 1 pageviews