Britney må betale Federlines advokat

(30.01.2008, sist oppdatert 30.01.2008) Utskrift  Del på Facebook

Mark Vincent Kaplan, som er advokaten til Kevin Federline i barnefordelingssaken, vil nå at Britney Spears skal betale regningen hans.

Han har søkt retten om å pålegge Spears å betale utgiftene hans, som foreløpig er oppe i en halv million dollar bare siden juli i fjor.

 

Retten har ifølge TMZ allerede sagt ja til å gi ham 120.000 dollar for perioden fra juli til oktober. I august i fjor fremholdt Kaplan at Kevin Federline ikke hadde noen inntekter utenom ektefellebidraget fra Britney, som for øvrig tok slutt i november. Nå ber Kaplan om utgiftsdekning fram til og med 24. januar.

 

Han ber også om 100.000 dollar for fremtidige utgifter frem til april - da det er meningen at barnefordelingssaken mellom Federline og Spears skal være avgjort. Det vil bli en høring om Kaplans forespørsel 10. mars.

 

Britney Spears har muligens råd til å dekke eksmannens advokatutgifter. Tirsdag fikk hun sin nye bil, en skinnende svart SLK 350 Mercedes-Benz, levert hjem til seg i Beverly Hills. Det er for øvrig en toseters sportsbil som ikke er særlig barnevennlig for en tobarnsmor som Spears.

 

Hun skal ha plukket den ut sist helg, og underskrevet papirene nå - og TMZ melder at hun betalte de 55.000 dollarene den kostet kontant.

(©NTB)

 

 


Les alt om Britney Spears!


Kommentarer fra brukere


liv
31.01.2008 23:53
Fy faen! hvor syk er ikke han Kevin i hodet? Nå skal hun betale regningene hans også... Skal hun skifte bleie på han også snart eller er det amerikanske rettsvesenet bare helt på tryne?! haha

Legg inn en melding!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.193 sec - 1 pageviews